Woman with Hands on Temples

Stressad kvinna

Känner du dig stressad eller känner du någon som är stressad? Jag kommer att ha en stresshanterings- och avspänningskurs på Friskvårdskompaniet. Den startar torsdag den 14/3 kl.16-18. Under kursen får du lära dig hur du reagerar i samband med stressade situationer. Dessutom får du verktyg till att klara av att hantera stress lättare. Du får lära dig att utföra avspänningsövningar som du kan fortsätta med hela livet. Du kommer dessutom att bli mer harmonisk och balanserad i vardagslivet.

Tidigare kursdeltagare har uttryckt följande om att delta i stresshanteringskursen:
” Jag tyckte om kursen och tror att den lyckades rycka mig tillbaka från en nära burnout. Jag tyckte särskilt mycket om avslappningen och mental träning-det behöver jag verkligen”

” Att delta och få hjälp med tips runt ämnet var jätte-nyttigt. Dels att känna att man inte är ensam om att känna som man gör. Jag kommer definitivt att fortsätta göra avslappningsövningarna eftersom jag verkligen behöver det. ”

Du är varmt välkommen till att vara med på kursen du med. Hör gärna av dig till mig för mer information och anmälan:  Mvh Leg. sjukgymnast Karin Hedlund (Tel. 0910-701152)

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hedab Fysioterapi AB