Massage

Mjukdelsmobilisering

Fysioterapi eller sjukgymnastisk behandling användas för att behandla vid skador och värk i muskler, nerver och leder. Behandlingen kan även användas för att motverka stelhet i leder och bygga upp muskelstyrka. Behandlingen kan ges vid akuta besvär eller mer långvariga besvär.

Jag gör en undersökning av dina besvär och planerar tillsammans med dig upp den fortsatta behandlingen.Vid manuell behandling använder jag mig av mjukdelsmobilisering av muskler och leder. Jag erbjuder dig även att få akupunkturbehandling eller elbehandling för smärtlindring.

Träning är grunden i all sjukgymnastik. Jag hjälper till med att göra träningsprogram med funktionella övningar som du kan göra hemma, på gym eller i bassäng. Jag ger även råd ang. stresshantering, ergonomi, hälsa och friskvård.

Du behöver ingen remiss för att komma till mig. Det enda du behöver göra är att boka en tid så träffas vi och bestämmer tillsammans hur vi går vidare med behandlingen. Ett behandlingsbesök hos sjukgymnast tar 30-60 min. Antalet sjukgymnastbehandlingar varierar. Vid lindriga besvär kan det räcka med 3-5 sjukgymnastbehandlingar. Vid mer komplicerade skador kan det behövas fler behandlingar.

 

Hedab Fysioterapi AB